Evenepoel Giro - I Didn T Want To Explode And Rode At My Own Pace Says Remco Evenepoel After Losing Time On Stage Four Of Giro D Italia 2021 Cycling Weekly

En de Giro zelf ziet Evenepoel dan weer als voorbereiding op de zomer. Ik lag er wakker van net als vele mensen die hun Giro-pooltjes invullen.


Remco Evenepoel Pareert De Kritiek Na Val En Giro Opgave H Het Nieuwsblad Mobile

Zo ik heb het gezegd.

Evenepoel giro. Maakt Evenepoel kans in Italië. Bernal breekt Evenepoel jonge Zwitser wint. Remco Evenepoel heeft gisteren in de eerste bergrit afgezien maar veel kan je hem gezien zijn situatie de voorbije maanden niet kwalijk nemen.

De Colombiaan maakte in. Remco Evenepoel gaat donderdag niet meer van start in de achttiende etappe van de Giro dItalia. Sinds hij als 19-jarige renner de Clásica San Sebastian op zijn naam schreef en een jaar later vier klassementen won kijkt de hele wielerwereld uit.

Bij zijn digitale persmoment op dinsdag waren volgens Sporza meer dan zeventig journalisten. Evenepoel wil Giro na totale offday wel uitrijden. Maar ik verwacht er wel drie weken beter te worden.

Stof neergedaald na Giro-rit over gravel. Giro Egan Bernal heeft geweldige zaken gedaan in de Giro dItalia. In de elfde etappe reden de renners 35 kilometer over onverharde wegen.

Remco Evenepoel kan niet de Giro dItalia van 2021 winnen punt. Evenepoel stapt met kneuzingen en schaafwonden uit Giro na val over vangrail. Remco Evenepoel is niet van plan om zich terug te trekken uit de Giro dItalia na zijn inzinking in de ingekorte koninginnenrit.

Evenepoel in actie tijdens de Ronde van Lombardije 2020 waar hij hard ten val kwam. Zijn ploeg Deceuninck-Quick-Step laat weten dat de 21-jarige Giro-debutant de ronde verlaat als gevolg van zijn val in de etappe van woensdag. Tijdrit voordeel voor mij Evenepoel zorgt in België al weken voor een ware Giro-hype.

Het Belgische toptalent van Deceuninck-Quick-Step kwam maandag op. Remco Evenepoel droomt van de eindzege in de Giro dItalia maar volgens Axel Merckx zal dat niet dit jaar gebeuren. Dat brengt ons bij de grote vraag een vraag die veel Belgen zich ook zullen stellen.

Indrukwekkende Bernal rijdt Evenepoel op minuten achterstand in onverharde Giro-etappe. Hij kwam op een vangrail terecht en had medische. Remco Evenepoel is erop gebrand om dit jaar de Giro dItalia te winnen.

Ik reis naar Italië zonder ambities of verwachtingen. Dat vertelde het 20-jarige supertalent van Deceuninck - Quick Step tijdens een sessie op. Kijken hoe lichaam reageert Remco Evenepoel maakt inderdaad als verwacht in de komende Ronde van Italië zijn.

Remco Evenepoel is de verliezer van de dag in de Giro dItalia. We wisten dat dit kon gebeuren De Belgische wielrenner Remco Evenepoel verloor in de ingekorte koninginnenrit van de Giro. Het Belgische toptalent kwam woensdag lelijk ten val in een afdaling en blijkt daarbij meerdere.

Evenepoel grijpt net naast het roze in eerste bergrit Mäder pakt dagzege. Remco Evenepoel tempert de verwachtingen rondom zijn prestaties in de komende Giro dItaliaDe 21-jarige renner van Deceuninck-Quick-Step rijdt zijn eerste grote ronde en maakt daarnaast ook zijn rentree na bijna negen maanden blessureleed. Remco Evenepoel kan niet de Giro dItalia van 2021 winnen punt.

De kopman van Deceuninck-Quick-Step verloor in de ingekorte bergrit naar Cortina dAmpezzo meer dan 24 minuten op ritwinnaar Egan. Giro Remco Evenepoel leek de eerste Belgische rozetruidrager sinds Rik Verbrugghe in. Evenepoel keert terug in Giro na langdurig herstel van zware val in ravijn.

Remco Evenepoel zal donderdag niet aan de start staan van de 18e etappe van de Giro dItalia. Kan Remco Evenepoel dan toch gewoon de Giro dItalia winnen. Maar zelfs dát was Remco.

Het heeft weinig zin om verder te koersen Giro Hij wilde zo graag Milaan bereiken. Evenepoel kwam in de etappe naar Sega di Ala tijdens de afdaling van de Passo San Valentino ten val. Dagenlang heeft de vraag door mijn hoofd gespookt.


Tunnel Incident Puts Remco Evenepoel On Back Foot For Giro D Italia Gravel Climb Cyclingnews


Giro 2021 Remco Evenepoel Klimt Naar Vierde Plaats Door Bonificaties Wielerflits


I Didn T Want To Explode And Rode At My Own Pace Says Remco Evenepoel After Losing Time On Stage Four Of Giro D Italia 2021 Cycling Weekly


Evenepoel Denkt Dat Lange Periode Zonder Koersen Hem Opbrak In Gravelrit Giro Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Dit Zijn De Zeven Van Deceuninck Quick Step Die Evenepoel Het Nieuwsblad Mobile


Giro 2021 Remco Evenepoel Verlaat Giro D Italia Wielerflits


Remco Evenepoel Ik Ben Erop Gebrand Om De Giro D Italia Te Winnen Wielerflits


Remco Evenepoel Start In Giro D Italia Deceuninck Quick Step Cycling Team


Remco Evenepoel Makes Giro D Italia Splash In First Race Since Brutal Crash Giro D Italia The Guardian


Remco Evenepoel Ik Wist Eigenlijk Niet Dat Er Bonificaties Waren Te Behalen Wielerflits


Giro 2021 Remco Evenepoel Zevende Bij Rentree Ganna Imponeert In Turijn Wielerflits


Evenepoel Eerlijk Na Minutenverlies In Giro Ik Ben Het Team En Almeida Dankbaar It Ain T Over Till It S Over Giro Hln Be


Remco Evenepoel Is Out Of The Giro D Italia After Crashing On Stage 17 Cyclingtips


Remco Evenepoel Struggles On The Gravel Roads Of Giro Stage 11 Cyclingtips


Remco Evenepoel Abandons Giro D Italia 2021 Cycling Weekly


Remco Evenepoel Drops Further Out Of Giro D Italia Gc Fight On Zoncolan Cyclingnews


Remco Evenepoel I Had Tears In My Eyes After Finally Returning At Giro D Italia Cyclingnews


Remco Evenepoel Plaatst Offday In Perspectief Dit Is Geen Schande Ik Ben Van Plan Om De Giro Uit Te Rijden Wielerkrant Be


Remco Evenepoel Reist Af Naar Italie Voor De Giro Afwachten Hoe Mijn Lichaam Zal Reageren Op Drie Weken Koers Wielrennen Hln Be

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here